Busmo Oy:n koronatiedote

Busmo Oy haluaa varmistaa turvallisen ja joustavan liikennöinnin poikkeusaikana. Toivomme asiakkaittemme tuntevan olonsa turvalliseksi ajoneuvoissamme. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia, määräyksiä ja seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti sekä pidämme henkilökunnan ajantasalla. THL:n antamien ohjeiden lisäksi noudatamme yrityksessä työterveyslaitoksen antamaa tarkempaa ohjeistusta korona COVID 19 -viruksen torjuntaa koskien.

Korostamme henkilökunnallemme hengityssuojainten käyttöä asiakkaiden läsnä ollessa, käsien pesua, käsidesinfiointiaineen käyttöä ja ajoneuvojen huolellista pesua ja desinfiointia. Ajoneuvot pyyhitään ja desinfioidaan huolella useaan kertaan päivän aikana ja suoritetaan joka päivä perusteellinen pesu päivän päätteeksi. Jokaisesta ajoneuvosta löytyy desinfiointiainetta ja kuljettaja tarjoaa sitä myös pyydettäessä asiakkaille. Ohjeistamme kuljettajia pitämään suositellut kahden metrin turvavälit asiakkaisiin ja pitämään asiakaskontaktit mahdollisimman lyhyenä. 

Suosittelemme myös asiakkaitamme käyttämään mahdollisuuksien mukaan hengityssuojaimia ja noudattamaan THL:n suosittelemia ohjeita. 

Pidetään huolta toisistamme ja turvallista matkaa!