Laatulupaus Busmo Oy

Busmo Oy antaa asiakkailleen laatulupauksen joukkoliikennelain 48§ mukaisesti. Perheyhtiön toiminnan kautta valvomme jatkuvasti omaa toimintaamme niin, että lupauksessa annetut kohdat täyttyvät arvojemme mukaisesti.

Helsingissä

Jyrki Moskari
Toimitusjohtaja

Tarjottavat liikennepalvelut
Busmo Oy tarjoaa tilausliikenne palveluita Suomessa ja Euroopassa laadukkaasti ja asiantuntevasti. Turvallisuus, luotettavuus ja asiakastyytyväisyys takaavat jatkuvan kehityksen yrityksessämme.

Palveluista tiedottaminen
Busmo Oy:n internet- sivuilla www.busmo.fi tiedotamme palveluistamme ja kalustostamme.

Kalusto ja Huolto
Busmo Oy:n kalusto kattaa 16-88 paikkaisia linja-autoja. Ajanmukainen ja laadukas kalustomme kattaa mm. ilmastoinnin, wc:n, dvd:n, tv:n ja alkolukon. Kalustoamme huolletaan säännöllisesti huolto- ohjelman mukaan, tämän takaa ammattitaitoinen korjaamohenkilökuntamme. Huolto- ohjelmaan kuuluu myös päivittäinen pesu-ja siivous.

Asiakastyytyväisyys
Busmo Oy:lle asiakaspalaute tulee sähköpostitse tai puhelimitse. Tallennamme kaikki asiakaspalautteet ja käsittelemme ne nopeasti ja luottamuksellisesti. Asiakkaalle vastataan henkilökohtaisesti ja jokainen palaute käsitellään tapauskohtaisesti.

Henkilöstö
Busmo Oy:n kuljettajat ovat ammattipätevyystutkinnan suorittaneita ammattitaitoisia kuljettajia. Vuosien ajokokemukset takaavat turvallisen ja laadukkaan matkan asiakkaillemme. Kuljettajamme avustavat matkustajia tarvittaessa tilanteen mukaan, esimerkiksi autoon pääsyssä sekä matkatavaroissa. Kuskimme ovat teitä varten.